Spring naar inhoud

Mijn zoektocht naar gekoeld transport

gekoeld transport Voor mijn product is gekoeld transport heel erg belangrijk, want anders gaat het bederven. Ik heb een aantal kippen op mijn boerderij rondlopen en het vlees daarvan verkoop ik. Dit is volledig biologisch en erg in trek in ons land. Nu vind ik zelf versheid heel erg belangrijk en daarom bracht ik het voorheen zelf naar de verschillende verkooppunten. Zo wist ik zeker dat het niet te lang zou duren en dat iedereen het beste zou krijgen. Dat was alleen op een gegeven moment niet meer haalbaar toen de vraag begon te groeien. Hierdoor was ik meer bezig met het slachten en bleef er weinig tijd meer over voor andere zaken. In die periode heb ik ook iemand aangenomen om de bestellingen aan te nemen en dat scheelde al wel. 

 

Een goede ervaring

gekoeld transport

Toch ben ik toen ook gaan zoeken naar het uitbesteden van het gekoelde transport. Daarbij kwam ik al redelijk snel uit bij CargoTrade. Daarover las ik veel goede verhalen, dus toen ben ik een kijkje gaan nemen op hun website. Hier vond ik veel informatie over hun diensten en dat sprak mij allemaal erg aan. Met hen heb ik uiteindelijk contact opgenomen, want ik had nog wel een aantal vragen. Alle onduidelijkheden zijn tijdens dit gesprek weggenomen en ik kreeg veel vertrouwen in hen. Inmiddels maak ik alweer een flinke tijd gebruik van hun vervoer en dat bevalt super goed. Mocht jij hier nu meer informatie over willen, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen bij hen online!